TILMELD DIG HER

Sådan anvender du Fjerritslev motionscenters nye medlemssystem første gang:


1.  Hvis du IKKE er eller IKKE tidligere har været medlem af Fjerritslev Motionscenter.


Opret dig først som bruger på hjemmesiden og medlemssystemet ved at klikke på knappen herunder og vend så tilbage til denne side og følg instruktione i punkt 2. nedenfor.

HUSK at du OGSÅ skal oprette et abonnement i punkt 2. !

2. Når du er oprettet som bruger og har modtaget dit brugernavn og kodeord

Vælg ønsket abonnement herover og log ind med det brugernavn og password du har fra tidligere tilmeldinger.


Da Fjerritslev Motionscenter har fået adgangssystem med nøglebrik, skal denne oprettes efter du har oprettet et abonnement. Nøglebrikken koster 50,- kr. og vil blive trukket på den første regning. 


Nøglebrikken bliver oprettet af Fjerritslev Motionscenter, og den vil være klar til afhentning i receptionen på Fjerritslev Vandrehjem (som ligger til højre for hovedindgangen til hallen) 1-3 hverdage efter tilmelding.


Du vil modtage en mail den dag, den er klar.


I forbindelse med ferie og helligdage, vil der gå længere tid, inden nøglebrikken er klar.


Problemer med brikken? Kontakt Lone Sørensen: 24 62 02 23


Nøglebrikkerne kan genanvendes, så hvis du melder dig ud for en periode, så gem venligst brikken, da du ellers skal betale gebyr igen for en ny  brik. På forhånd TAK!


VIGTIGT!: Medlemsskab af Fjerritslev Motionscenter fungerer som et abonnement. Dette betyder, at ved udløbet af den valgte periode, fornyes medlemsskabet automatisk og kontingent for en ny periode hæves automatisk på det tilmeldte betalingskort. Såfremt dette ikke ønskes. kan abonnement fravælges når man er logget ind.